Процесът срещу Тръмп - не спял с Мелания, порноактриса го напляскала със списание

Доналд Тръмп пред наказателния съд в Ню Йорк, 15 април 2024 г.

Порно актрисата Сторми Даниелс, за която се твърди, че е имала връзка с бившия президент Доналд Тръмп, описа тази нощ по време на наказателния процес как е имала сексуални отношения "без презерватив" с политика през 2006 г., заедно с много други интимни подробности.

Даниелс, която се появи в съда в Ню Йорк, облечена в небрежно черно облекло и очила с черни рамки, изглеждаше спокойна по време на показанията си, но съдебните репортери трябваше да привлекат вниманието ѝ на няколко пъти, за да я накарат да говори по-бавно.

Актрисата каза, че се е срещнала с Тръмп на събитие по време на турнир по голф през 2006 г. (той е бил на 59 години; тя е била на 27) и че политикът я е описал като „интелигентна“, защото освен порно актриса е била и режисьор и сценарист.
След тази среща бодигардът на Тръмп поискал телефонния ѝ номер, съобщи испанската агенция ЕФЕ. 

Същия ден Даниелс отишла в хотелската стая на магната, която тя описа като "седем пъти по-голяма от апартамента ѝ" и каза, че Тръмп я е приел в сатенена пижама, което изненадало младата жена.

Седейки в една и съща стая, според Даниелс , те са говорили около два часа по различни теми, като например колко пъти Даниелс е трябвало да бъде тествана, за да види дали има сексуални заболявания в работата си като актриса и възможността тя да се появи в шоуто на Тръмп. Говорили и за семейството на Тръмп, като той признал, че не спи в една стая със съпругата си Мелания.

В един момент от разговора на Даниелс му омръзнало Тръмп да е толкова „арогантен и помпозен“ в отговорите си и заплашила, че ще го набие със списание – на което магнатът бил на корицата – по задника, което в крайна сметка направила.
Малко след тези изявления процесът спря за почивка и когато съдебните заседатели и Даниелс излязоха от стаята, съдията каза на прокурорите, че не е необходимо да навлизат в толкова много подробности.

Когато Даниелс се върна на трибуната, актрисата разказа, че в един момент е отишла до тоалетната и че когато е излязла, Тръмп вече е лежал на леглото по бельо.

Даниелс каза, че въпреки че не е била дрогирана или пила алкохол, тя не може да си спомни „как се е озовала там“, но е правила секс без презерватив с Тръмп.

Даниелс каза, че след това отново е видяла Тръмп на няколко пъти и че при един от тях магнатът отново се е опитал да прави секс, но нищо не се е случило, защото тя била в цикъл и това е бил последният път, когато са се видели лично.

Въпреки това те говорили по телефона за възможността да се появи в телевизионното му шоу на няколко пъти, нещо, което така и не се осъществило.

Тръмп изслуша всички тези изявления, докато гледаше напред с намръщено лице. Юридическият му екип поиска от съдията във вторник актрисата да не свидетелства за "подробности за сексуален акт", което беше прието от съдия Хуан М. Мърчан.

В хода на няколкоседмичния процес, първият по рода си за бивш президент, бившият адвокат на Даниелс, Кийт Дейвидсън, каза, че е договорил плащане от 130 000 долара през 2016 г., за да запази мълчанието ѝ за тази афера с магната през 2006 г.

Посредник в тези преговори бил Майкъл Коен, бивш адвокат и дясна ръка на Тръмп, който сега се очаква да бъде един от звездните свидетели на обвинението.

Кандидатът на републиканците на тазгодишните президентски избори е изправен пред 34 обвинения, включително фалшифициране на бизнес документи, за да прикрие извънбрачната си връзка с Даниелс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка